PUBLICITAT

Judici per amenaces de mort als inquilins d'un pis

  • El fiscal demana que s'imposi una pena de 15 mesos de presó condicional
E. O.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Dos agents de policia entrant a una de les sales on es celebren judicis Foto: TONY LARA

Els magsitrats del Tribunal de Corts jutjaven ahir un home, que no va comparèixer, acusat de violació de domicili i amenaces de mort als inquilins. La fiscalia demana que s'imposi al processat una pena de 15 mesos de presó condicional i una multa de 2.000 euros, mentre que la defensa considera que qui ha presentat la reclamació pels danys ocasionats al mobiliari del pis no té legitimitat efectiva, tot i que accepta part dels càrrecs que se li imputen al seu representat i demana que la pena no sigui superior a l'any de presó condicional.

Els fets van passar la matinada de l'11 d'abril del 2010. La Policia va rebre l'avís per un home que rondava per Encamp trucant a diversos timbres i evidents símptomes d'embriaguesa. Una patrulla el va controlar i va acompanyar-lo fins al seu domicili, a Ransol. Els agents van marxar però hi van tornar al cap d'una estona per tornar unes pertinences del processat i van sentir els crits d'auxili dels inquilins d'un dels pisos. En arribar-hi, es van trobar el processat protagonitzant una trencadissa des de la cuina. Segons alguns dels habitants del pis, l'home els hauria amenaçat de mort amb un ganivet, extrem que la defensa considera no provat, ja que ningú pot afirmar si duia el ganivet o no.

QÜESTIÓ PRÈVIA / El lletrat de la defensa va plantejar a l'inici de la vista el dubte sobre la legitimitat efectiva del reclamant pels danys ocasionats al mobiliari de l'apartament, ja que al seu entendre no està acreditada la propietat. Segons el denunciant, el pis és propietat d'una societat, que té llogat l'edifici a Ensisa, que el destina a habitatge de part dels treballadors temporers.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT