PUBLICITAT

Línia continuista del Matecosa per a l'Europa League i el pròxim curs

  • Ferreros continua a la banqueta, hi hauran sis baixes i s'estudien tres grans fitxatges
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Alguns jugadors del Matecosa, després d'un gol en la final de la Copa Foto: TONY LARA

Com passa cada final de curs en la Lliga Nacional els equips que s'han guanyat el dret a disputar competicions europees a l'estiu han de planificar la plantilla i el Matecosa Sant Julià, campió de la Copa, ja té les directrius principals de cara a disputar la segona ronda de l'Europa League i també pensant en la pròxima temporada.

L'entitat que presideix Albert Carnicer té clar que mantindrà una línia continuista a nivell esportiu i Julio Ferreros continuarà a la banqueta. A més s'han produït sis baixes i la direcció tècnica de la qual s'encarrega Patri González està estudiant incorporar tres jugadors sempre i quan puguin millorar la qualitat de la plantilla.

VÍCTOR HUGO, L'ADÉU MÉS SONAT / En el capítol de baixes destaca l'adéu de Víctor Hugo, jugador que va arribar a debutar amb la selecció –amb la qual ha disputat cinc partits– de la mà de David Rodrigo i que es preveu com una de les peces més cotitzades del mercat estival al futbol andorrà. També deixen el club Yael Fontan, Pinto, Gonçalves, Pablo i Maxi Trejo.

Quant a fitxatges encara no s'ha produït cap incorporació. La intenció de la secretaria tècnica és la de sondejar el mercat, tant andorrà com estranger –principalment la tercera divisió espanyola, de la qual l'estiu passat va arribar Ruíz– per tractar de fitxar un defensa i un migcampista, principalment. «En principi aquestes són les posicions que necessitem però sempre i quan millorin el que ja tenim», va anticipar ahir Ferreros. El club lauredià tampoc no renunciaria a incorporar un davanter o un porter «en cas que es posés a tir», segons va afegir el tècnic.

Ara mateix hi han 17 integrants del primer equip, sis menys que en la temporada que acaba de finalitzar. Segons Ferreros: «Volem una plantilla més curta. 20 seria un número ideal perquè tenim juvenils que també poden ajudar». De moment puja al primer equip Edjang, però hi ha forat per més joves.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT