L'Enfaf cau amb el Seagull per 3-2 en la final del Català

MONCADA I REXAC

Les jugadores de l'Enfaf, desolades després de la derrota, dissabte Foto: FAF

L'Enfaf infantil i cadet, el primer equip femení andorrà que arriba a una final de la Copa Catalunya, va perdre en el partit pel títol per un ajustat 3-2 davant el Seagull de Badalona a Montcada i Reixac.

El conjunt tricolor, que havia fet una fase regular immaculada –26 partits guanyats de 29, un empat, dues derrotes i 275 gols a favor per 63 en contra–, no va poder rebre la màxima recompensa a la gran temporada feta tot i que ho va intentar fins a l'últim segon.

A la baixa per lesió de la central Xènia Torres es van ajuntar els nervis inicials i la rigurosa expulsió amb vermella directa de Daniela da Silva al minut 31, quan el marcador era d'1-1 (gol encaixat al minut 3 i empat, obra de Cathy, al 27). Poc després va arribar el 2-1 i amb tota la segona part amb una jugadora menys l'Enfaf va arriscar de tal manera que va encaixar el tercer gol. L'equip andorrà, però, estava arribant amb perill i a falta d'un minut per al final, en el 79, Marina va marcar el 3-2. Ja en el descompte Teresa Morató va xutar des del mig del camp, però el travesser va impedir la pròrroga.