PUBLICITAT

Peñarroya: «No tinc cap oferta per marxar del River»

  • El tècnic ha «desconnectat» quatre dies i té contracte per un any més
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Peñarroya mira la banqueta en l'amistós contra el Barça, l'estiu passat Foto: EL PERIÒDIC

Un dels debats més habituals durant aquests dies al Principat és la continuitat de Joan Peñarroya a la banqueta del River. L'entrenador del conjunt andorrà té contracte fins el juny del 2012, segons va recordar ell mateix ahir a aquest rotatiu, però com sempre en l'esport quan acaba la temporada el futur de qualsevol està enlaire, com és el seu cas.

El club compta amb Peñarroya i espera una resposta del tècnic per ficar fil a l'agulla i planificar la pròxima temporada amb rapidesa. Ell, però, prefereix rumiar i per això ha volgut desaparèixer del mapa els darrers quatre dies. «He estat des de divendres amb la família, desconnectant de tot i no he parlat amb ningú», va explicar ahir. «A partir de demà [avui per al lector] començaré a valorar les coses. Tinc contracte amb el River i hi ha sintonia entre les dues parts però hem de parlar», va avançar.

El que té clar Peñarroya és que la seva continuïtat s'aclarirà aquesta setmana sí o sí, ja que a partir de la setmana vinent estarà 30 dies en l'Europeu que es disputarà a Bilbao amb la selecció espanyola sub-20, en la qual és el segon entrenador: «Diumenge marxem i vull tenir enllestit aquest tema», va assegurar ahir.

Més que una novetat, el fet que se sàpiga una resposta en els pròxims dies és una obvietat, ja que aquest River es caracteritza per fitxar ràpid, quan encara hi han jugadors en el mercat per escollir un equip de garanties. Sembla, però, que hi han dos detalls que poden mantenir el lligam de Peñarroya a la banqueta del River. Un, recordem, és que té contracte per un any més. L'altre, que ell mateix va assegurar ahir que no té ofertes d'altres equips, «sinó el meu agent m'hauria avisat».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT