PUBLICITAT

El Barça fitxa la promesa del River Hugo Scheider

  • Formava part del preinfantil i deixa el club després de ser cinquè al Català A-1
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'equip preinfantil en el qual ha jugat Hugo Schneider (dorsal 15) Foto: BCA

La jove promesa de l'equip preinfantil del River Hugo Schneider Bartolomé va disputar diumenge l'últim partit amb l'equip andorrà perquè no ha pogut resistir-se a acceptar una oferta del Barça. El jugador, que va entrar fa tres temporades a la disciplina del club, ja havia combinat durant aquesta temporada que acaba de finalitzar els entrenaments amb el conjunt andorrà i algunes sessions i estades de l'entitat blaugrana. «Ell i la seva família han decidit fer aquest important pas i des del Club els hi desitgem tota la sort del món en la seva nova etapa», resava ahir el comunicat emés pel River.

Hugo Schneider va poder acomiadar-se el cap de setmana passat de tots els seus companys de vestidor i a casa, ja que es disputava la fase final del Campionat de Catalunya preinfantil nivell A-1 a Andorra.

El River va acabar en la cinquena posició i podia haver fet un millor resultat si no fos perquè es va topar amb el Sant Cugat –que es proclamaria campió– en el primer encreuament i va cedir per un ajustat 45-47. Després l'equip de David Eudal va superar el Reus Ploms de Sant Josep per 52-58 i el CB la Selva per 54-49.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT