PUBLICITAT

Un motorista de 40 anys, ingressat per un accident

  • Una Honda i un Renault col·lideixen a l'avinguda de Santa Coloma
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Moment en què traslladen el motorista ferit a l'ambulància, ahir. Foto: ANA / M. T.

un motorista resident portuguès de 40 anys va resultar ferit ahir al matí en un accident que va tenir lloc a l'avinguda de Santa Coloma, a Andorra la Vella, a l'alçada del número 130. Els fets van passar a causa d'una topada entre la motocicleta, una Honda CBR 600, i un Renault Megane, tots dos amb matrícula andorrana, segons va informar el Cos de Policia mitjançant un comunicat. Com a conseqüència del xoc, la motocicleta i el seu conductor van caure arrossegant-se per la calçada, fins a impactar amb un turisme estacionat, que es va desplaçar topant a la vegada amb un altre cotxe aparcat.

El motorista va haver de ser traslladat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on van informar que pateix una fractura a la cama i diverses ferides lleus, motiu pel qual va quedar ingressat al centre hospitalari. A causa de l'accident, es va haver de tallar el trànsit en els dos sentits de la marxa durant aproximadament una hora. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar efectius dels Bombers, la Policia, el SUM i els agents de circulació de la capital.

TOPADA A ESCALDES / D'altra banda, el Cos de Policia va informar d'un altre accident que havia tingut lloc la matinada de diumenge, en el qual va resultar ferit lleu un noi de 22 anys de nacionalitat andorrana. En l'accident, s'hi van veure implicats dos turismes amb matrícula del Principat, que van topar a l'encreuament entre el carrer Esteve Albert i el carrer Manel Cerqueda d'Escaldes-Engordany..

La mateixa matinada de diumenge hi va haver un accident a la Massana, pel qual la Policia va haver de donar pas alternatiu en un tram de la CG3, a l'entrada del nucli urbà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT