PUBLICITAT

Reacció per acabar novens i pensar en Alemanya

  • Andorra venç en la fase Bowl a Suïssa i Croàcia en dos grans duels
EL PERIÒDIC
GDANSK

Periodic
La selecció al complet, amb el trofeu guanyat ahir a Gdansk. Foto: FAR

La desfeta de dissabte es va transformar en una gran actuació ahir a la fase polonesa de la Divisió A de l'Europeu de sevens. Després de perdre el dia anterior els quatre partits de la fase regular, la jornada dominical tampoc no va començar bé amb derrota clara i contundent contra Israel (17-0), però el combinat que entrena Cristian Pons es va transformar per vèncer en la fase Bowl els seus dos enfrontaments, primer contra Suïssa per 5-22, i després contra Croàcia per 7-0. Així, Andorra acaba aquesta primera cita amb l'Europeu en novena posició, i afrontarà la segona i definitiva, el 2 i 3 de juliol a Heidelberg (Alemanya) amb garanties d'estar lluny de les dues últimes places que són de descens.

Pons estava ahir pletòric pel canvi «d'actitud» que hi va haver a la selecció, sobretot després del matx matinal contra Israel, on es va veure una vegada més un combinat tricolor sense ganes ni encert. La transformació va arribar després, contra Suíssa, on Andorra va canviar la cara i l'entrega total dels jugadors va portar la selecció a vèncer per un contundent 5-22 que deixava el camí obert per lluitar per la 9a i 10a posició. En l'encreuament va tocar llavors Croàcia, un equip que els isards coneixen de fa molts anys, i aquí tot i que es va patir per vèncer, al final la victòria va arribar ajustada per 7-0.

«Hi ha hagut un clar canvi de xip, els jugadors s'han donat compte que no podíem anar així i que si baixem després pujar no és tan fàcil perquè ho has de guanyar tot per tornar on som ara», va dir Pons ahir, que va destacar que les «sensacions» que va viure ahir «són les mateixes de fa dos o tres anys, quan es competia amb l'equip de sevens». «La característica d'Andorra», va assegurar el seleccionador, «és que som capaços del pitjor i del millor». «Marxem amb molt bon sabor de boca tot i el mal inici», va cloure el tècnic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT