PUBLICITAT

Domini francès a la Maxiavalanche en el seu 10è aniversari

  • L'andorrà Daniel Lechado acaba 39è, i Dario Bergamin 40è
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Un raider, ahir. Foto: TONY LARA

Els 100 millors riders de les classificatòries de dissabte a la Maxiavalanche es van disputar ahir el podi de l'Europ Cup en el frenètic descens des de l'estació de Pal fins la Massana. El podi de l'Europ Cup d'aquesta cita que ha acollit Vallnord i que complia deu anys, va estar dominat pels francesos. El primer lloc va ser per Franck Paroline, el va seguir Nicolas Lau i el podi el va completar Karim Amour. En dones, també domini francès. La gran favorita, Anne-Caroline Chasson va complir amb les expectatives i va guanyar. Morgane Such va ser segona, i tercera Claire Hassenfratz.

Pel que fa a la participació andorrana a l'Europ Cup, destaquen Dani Lechado (Massi) que va finalitzar 39è, i Dario Bergamin (Kona), en 40è lloc.

La cita amb Vallnord de la Maxiavalanche ha donat el tret de sortida a la campanya d'estiu, tot i que oficialment comença el pròxim cap de setmana. En 10è aniversari, Andorra ha rebut més de 700 participants a aquesta competició durant els dos dies que ha durat. George Edwards, director de la competició, va destacar el suport i predisposició de Vallnord al llarg dels anys i l'aposta clara de l'estació per la pràctica de la btt. En referència a aquesta edició, Edwards va voler recalcar les «òptimes condicions meteorològiques i la bona preparació i gestió dels circuits».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT