PUBLICITAT

Detingut el conductor d'un vehicle accidentat per circular amb el permís suspès

  • El Cos ha informat que, atès que s'ha negat a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia i que el permís de conducció estava en suspensió judicial, ha quedat detingut
EL PERIÒDIC
ESCLADES-ENGORDANY


El Cos de Policia ha detingut aquest divendres a la nit el conductor d'un vehicle que ha patit un accident al punt quilomètric 2 de la CG2 a Escaldes-Engordany. Els fets han passat sobre les 21.30 hores, quan un Suzuki Vitara matrícula andorrana ha topat contra una balisa delimitadora i la muntanya i ha quedat bolcat sobre un lateral. El conductor i únic ocupant, resident portuguès de 44 anys, ha resultat ferit lleu, segons fonts del centre hospitalari. El Cos de Policia ha informat que, atès que s'ha negat a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia i que el permís de conducció estava en suspensió judicial, ha quedat detingut.
D'altra banda, a les 2.30 hores de la matinada d'aquest dissabte hi ha hagut un segon incident també amb un sol vehicle implicat a Sant Julià de Lòria, que ha topat amb la voravia i posteriorment amb un arbre. El conductor, un andorrà de 19 anys, i una ocupant, resident espanyola de 20 anys, han resultat ferits lleus, tal com han informat des de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT