PUBLICITAT

Un home resulta ferit lleu en caure de la bastida en què treballava

  • L'Àrea de Policia Criminal i Inspecció de Treball es van desplaçar al lloc dels fets
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Uns operaris treballen a les obres d'ampliació a Caldea. Foto: TONY LARA

Un treballador va resultar ahir ferit lleu en caure de la bastida en la que treballava. Els fets van passar poc abans de les 11 hores a les obres de construcció del centre wellness, d'ampliació de Caldea. Segons les primeres investigacions fetes pel Servei de Policia, l'home treballava en el muntatge d'una bastida i un llistó es moure, fet que va permetre la caiguda de l'obrer des d'uns dos metres d'alçada. Al lloc dels fets s'hi van desplaçar agents de l'Àrea de Policia Criminal per elaborar un informe sobre l'accident, i també es va avisar al Servei d'Inspecció de Treball.

Aparentment, el treballador només va patir un tall a la cama, ja que és del que es queixava el ferit, segons va informar el cos policial. Al servei d'urgències de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell no tenien constància d'haver atès cap persona ferida en un accident laboral, segons va informar el cap de guàrdia.

Aquest és el segon accident laboral que s'ha conegut aquesta setmana, ja que dimecres, un home de 38 anys es va trencar la cama quan treballava al Telecabina de la Massana. L'accident va ocórrer quan l'home, que treballava amb un altre operari sobre una escala, va caure des d'una alçada de prop d'un metre, segons va informar l'ANA. El ferit va ser ingressat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on el cap de guàrdia va informar que havia patit una fractura a la cama i se l'hauria d'operar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT