PUBLICITAT

160 autoritzacions de feina, la majoria per a directius i tècnics

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Persones a la façana del Servei d'immigració del Departament de Treball. Foto: TONY LARA

El Govern ha aprovat un decret pel qual s'obre una nova quota amb 160 autoritzacions de residència i treball i de treball fronterer. Així es va publicar aquesta setmana al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra, on s'estableix que aquesta nova quota estarà oberta fins al 31 d'agost del 2011.

El nombre global d'autoritzacions es reparteix de la forma següent: 30 per a l'ocupació professional de personal directiu de les empreses i de les administracions públiques; 45 per als professional tècnics i professionals científics i intel·lectuals; 25 autoritzacions per a delineants i dissenyadors tècnics; tècnics en ciències físiques, químiques, enginyeria i informàtica; tècnics d'equips òptics i electrònics; professionals de la navegació marítima i aeronàutica; tècnics en edificació, seguretat en el treball i control de qualitat; tècnics en ciències naturals i en sanitat; tècnics en educació infantil, instructors de vol, navegació i conducció de vehicles; 20 autoritzacions per a recepcionista d'hotel; 30 per a l'ocupació professional de caps de cuina, de menjador i similars; 2 autoritzacions per a auxiliars d'infermeria hospitalària o d'atenció primària; i 8 autoritzacions per a l'ocupació professional d'assistents domiciliaris.

La tendència de l'ajustament de les quotes continua donat el nombre d'aturats que hi ha registrats al servei d'Ocupació. L'Executiu es veu obligat a obrir aquestes quotes de treball perquè el perfil dels llocs de treball que es busca per empreses o administracions no es troba en l'oferta de persones registrades que es troben a l'atur al servei d'Ocupació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT