PUBLICITAT

La Gran Travessa dels Pirineus passarà per Andorra el 29 i 30

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Gran Travessa dels Pirineus, que organitza la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP) en col·laboració amb diverses institucions en el marc de l'Any dels Pirineus 2011, passarà els dies 29 i 30 de juny per Andorra. Durant l'esdeveniment, es desplegarà un programa lúdic especial en el marc de la Capitalitat de la Cultura Catalana (CCC), a Escaldes-Engordany.

La travessa planteja quatre itineraris diferents pels vessants sud i nord del massís. Es tracta d' un esdeveniment lúdic i no competitiu que durarà quinze dies i al qual s'hi pot participar les dues setmanes completes o bé en un tram o bé un sol dia. De moment ja hi ha 150 inscrits per fer els 15 dies, segons va explicar ahir a l'ANA el director de la CTP, Xavier Bernard durant la presentació, on va estar acompanyat pel ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp.

Pel que fa a les etapes d'Andorra s'hi presenta la confluència de dos itineraris. Pel nord s'arribarà al Pic de la Comapedrosa i als Estanys de Juclar i pel sud a la Vall del Madriu i al llac dels Pessons.

Durant el 29 de juny se celebraran un seguit d'actes festius a Escaldes en el marc de la Gran Travessa i la Capitalitat de la Cultura Catalana. Es farà un sopar per als participants així com diverses actuacions de folklore andorrà amb l'Esbart Santa Anna, un espectacle de l'Escola de Dansa Líquid Dansa, un concert de la Gross Band i, finalment, un espectacle de foc a càrrec de la Colla de Diables d'Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT