PUBLICITAT

Desigual obrirà un establiment a Meritxell

  • La botiga estarà ubicada a un anterior comerç de roba i material esportiu
C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La zona on s'ubicarà la nova botiga, ahir. Foto: ÀLEX LARA

l' empresa tèxtil Desigual, amb seu a Barcelona, obrirà properament un establiment al país, concretament a l'avinguda Meritxell d'Andorra la Vella. El nou espai comercial s'ubicarà en la que fins ara era una botiga de venda d'equipament i de material esportiu que hi havia al costat del centre comercial Escale i de la seu de BIBM.

La nova botiga estarà gestionada per Via Moda, que té els drets de la marca juntament amb Pyrénées. De fet Desigual ja es venia a establiments d'aquestes dues empreses, tot i que aquesta serà la primera que oferirà únicament la marca en tota la seva superfície.

El local, que es troba actualment en obres, està sent remodelat i adequant-se a les exigències de la nova botiga. Cal tenir en compte que Desigual acostuma a utilitzar elements singulars per decorar els seus establiments.

La marca va ser fundada l'any 1984 pel suís Thomas Meyer, director creatiu. Sota la direcció de Manel Adell, que va agafar el càrrec des de l'any 2002, la marca s'ha internacionalitzat, mantenint la seu central a Barcelona. Té botigues repartides per Àsia, Amèrica, Àfrica i Europa, on ven roba per a homes i dones, i també per a nens.

Entre el 2002 i 2009 la firma va tenir un creixement d'un 60% anual, amb una facturació de més de 250 milions de euros el 2009.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT