PUBLICITAT

'L'energia del sol', al Museu de l'Electricitat

EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
El nou joc interactiu sobre l'energia solar. Foto: ANA / M. T.

El Museu de l'Electricitat de FEDA va inaugurar ahir l'exposició L'energia del sol, que pretén mostrar als ciutadans els diversos usos d'aquesta energia i informar sobre les possibilitats de produir-ne de manera particular.

Per ambientar el Museu s'han instal·lat tres columnes amb panells informatius i amb plaques explicatives sobre on s'exposen els projectes d'energia solar que té pendents FEDA al Complex Socioesportiu d'Encamp, al Palau de Gel de Canillo i al Col·legi Sant Ermengol d'Andorra la Vella.

A més, s'ha ubicat un joc interactiu amb preguntes sobre l'energia solar, i s'han preparat projeccions sobre aquesta mateixa matèria.

El director general de FEDA, Albert Moles, va explicar a l'ANA que la voluntat és mostrar als ciutadans el futur d'aquesta energia, les possibilitats que ofereix. També va parlar del treball perquè properament «hi haurà un reglament on s'especificaran les tarifes per vendre aquesta energia a FEDA».

Segons va manifestar Moles l'energia solar «cada vegada s'usarà més, millor i de manera més eficient», i per tant «val la pena incentivar-ne ara el seu ús», perquè assegura que d'aquí a uns anys no caldrà fomentar-lo perquè la gent l'usarà de manera natural.

L'exposició L'energia del sol s'hi estarà entre sis i nou mesos i substitueix Els homes de FHASA, que va aconseguir atreure prop de 3.500 visites.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT