PUBLICITAT

Mamers 'l'examinador' visita el Circuit en tres setmanes

  • No se sap quan s'inicien les obres, però l'ACA ja s'ha reunit amb el Govern
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Mamers, el dia d'abans de la cita del Trofeu Andros a Andorra, mentre dirigeix l'excavadora per la pista. Foto: TONY LARA

Els deures continuen sense fer-se, però sembla que a Andorra, si no hi han amenaces, res no es fa, i com que Max Mamers, responsable del Trofeu Andros, ja va avisar que si no hi han reformes al Circuit del Pas de la Casa, ni ell ni el seu espectacle tornaran al Principat, doncs llavors ja se senten campanes. És com quan al 2005 va dir una cosa semblant, i al final es va fer el que va demanar. Idèntic. Ara, però, el temps corre en contra de tothom, perquè Mamers ja ha informat a l'Automòbil Club Andorra (ACA) que vindrà el pròxim 29 de juny per veure com està el tema, i és clar que interessa que les obres hagin començat.

El dubte és saber si, efectivament, al Pas aquell dia hi hauran màquines i obrers en plena feina d'asfaltatge dels paddocks. L'ACA es va reunir el passat dilluns amb el ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, i de la reunió només han transcendit les bones maneres i la predisposició, tot i que de dates i fets, de moment res. Ni tan sols l'ACA té clar què passarà, tot i que es confia en què tot s'engegui aviat.

Mentre tot això passa, a França hi és un Max Mamers que agafarà paper i boli tot pensant si a Andorra hauran fet cas a les meves exigències, que ja n'estic tip d'esperar, i que allò no és ni decent ni res que s'hi sembli. Total, que aquí es presentarà i dirà això està bé, això no, això sí, això no, i l'ACA haurà de prendre nota i mirar de reüll al Govern, altra vegada, per si s'ha de fer alguna cosa més del que està escrit.

Però el final que tingui aquesta història serà el que s'espera. És a dir, que Mamers arribarà i les obres estaran en el seu inici o se l'haurà de convèncer que, si a la vista de tots no han començat mentre es passegen per la pista i el paddock és ple de fang –altra vegada–, l'arribada de la maquinària i els obrers està en procés de gestió administrativa, i donar-li proves de que és així, i el francès, que en realitat necessita la cita andorrana al seu calendari perquè està consolidada, assumirà el risc de creure's el que se li digui, i deixar-se d'amenaces de no tornar al Principat, i dir que val, perfecte, al desembre ens tornem a veure.

Això seria el més normal, però altra cosa és que, de moment, d'obres no n'hi han, queden tres setmanes perquè arribi l'amo de l'Andros i a l'ACA no ho tenen massa clar. Amb tot, no s'enganyin, que de circuits de gel a Europa a 2.400m d'altitud no n'hi han com per anar eliminant candidats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT