PUBLICITAT

Loan: «Queden vuit carreres a la F-4 i crec que puc acabar cinquè»

  • El pilot de l'ACA Fórmula, que és 9è, fa un bon balanç a l'equador de la temporada
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto:

Àlex Loan és a l'equador de la temporada al Campionat de França de Fórmula 4 de l'Auto Sport Academy. Resten quatre cites (Val de Vienne el 25 i 26 de juny; Spa Francorchamps el 29 i 30 de juliol; Albi el 3 i 4 de setembre i Paul Ricard HTTT el 29 i 30 d'octubre), el que signfica quatre carreres, i ocupa ara mateix la 9a posició. Amb tot, confia en escalar: «Queden vuit carreres i crec que puc acabar cinquè».

Aquesta és la posició que seria perfecta per poder tenir accés a millores en quant a beques i ajudes de la FIA, de la federació francesa o de l'ACA Fòrmula, segons va indicar ahir el seu preparador Thierry Canga, que va valorar aquesta opció com «difícil», però que s'ha de lluitar. «Té quatre pilots repetidors i altres dos amb molta experiència al davant, i això motiva, la qüestió és continuar treballant, perquè tècnicament Àlex és dels millors», va dir Canga ahir durant la roda de premsa de balanç que va organitzar l'Automòbil Club Andorra.

Loan va destacar la diferència essencial amb els karts, ja que ara té molt menys temps de competició en cursa ?un cap de setmana, 1h 30min? i la resta del temps és per preparar i polir detalls de cara a les curses i preparació del monoplaça.El pilot andorrà comptarà a partir d'ara amb un xassís diferent gràcies al sorteig que s'ha fet dins de la competició, i espera poder obtenir millors resultats que els que l'han situat novè a una graella de 22 pilots.

Loan confia en les seves opcions: «A Nogano vaig sortir a la segona línia de la graella i se'm van obrir els ulls, vaig pensar que puc lluitar contra els millors». La pròxima cita serà a final de mes a Val de Vienne.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT