PUBLICITAT

Les Estades de Futbol Andorra donaran facilitats a la inscripció

  • La cita serà del 26 de juny al 2 de juliol i repetirà de monitor l'espanyolista Albert Canal
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Martínez Vilaseca, Cunill i Canal, ahir durant la presentació a Crèdit. Foto: ANA / N. M.

Les Estades de Futbol Andorra arriben a la majoria d'edat i aquest any ofereixen noves facilitats per als alumnes del país. Del 26 de juny al 2 de juliol se celebrarà aquesta 18a edició dirigida a nens de nou a catorze anys, del país i de fora. Es comptarà amb destacats monitors com Albert Canal, del RCD Espanyol B, que va estar present ahir a la presentació juntament amb el director de les estades, Joan Martínez Vilaseca, i la directora de l'Àrea de Banca Comercial de Crèdit Andorrà, Sílvia Cunill. El director de les estades va destacar la consolidació de la cita i que hi han passat jugadors que han arribat lluny i recorden el pas per Andorra.

Del 26 de juny al 2 de juliol Andorra acollirà la XVIII edició de les Estades de Futbol, patrocinades per Crèdit Andorrà. El seu director, l'exentrenador del futbol base del FC Barcelona, Joan Martínez Vilaseva, va explicar que degut als moments de crisi, en aquesta edició s'aplicarà un pla especial per als alumnes d'Andorra. Les facilitats consistiran a oferir un preu assequible per a aquells nens que faran totes les activitats però no es quedaran a sopar ni a dormir. Aquest any s'han obert un total de 90 places.

El jugador del RCD Espanyol B, Albert Canal, participa per onzena vegada, sis anys com a alumne i aquest és el cinquè com a monitor. Va explicar que és una experiència que val molt la pena i que la recomana a tots els nens que tinguin ocasió de gaudir-la. Altres monitors amb els que es comptarà seran Dani Vázquez (UD Mirandés de Segona B), Rubén Yañez (Real Madrid Juvenil), Jordi Masó (FC Barcelona), Pol Gómez (juvenil Girona FC), Albert Quintana (Juvenil Girona FC), José L. Canalis (Aleví Club Atletic Segre) i Ismael Molina (Juvenil Girona CF).

El director de les estades, Joan Martínez Vilaseva, va expressar que és un orgull haver tingut a jugadors que han arribat tan lluny i que recorden les estades al Principat. A més hi va afegir que per als nois que hi participen és un detall poder endur-se un record en el sorteig que se celebra l'últim dia de l'estada. Un dels premis que es poden endur és la samarreta del jugador del Athlètic Club de Bilbao, Fernando Llorente.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT