PUBLICITAT

Grandvalira invertirà prop de sis milions d'euros per l'hivern vinent

  • Uns altres quatre milions es destinaran a les despeses de funcionament i a la promoció de la marca
E. O. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un grup d'esquiadors consulta un plànol de les pistes de Grandvalira. Foto: TONY LARA

Grandvalira invertirà de cara l'hivern vinent un total de gairebé sis milions d'euros. Aquests es reparteixen quasi a parts iguals entre Ensisa i Saede, les societats explotadores del camp de neu. D'altra banda, el consell d'administració de Nevasa –societat que gestiona la marca Grandvalira– va aprovar el pressupost per a la temporada 2011-2012, que serà d'uns quatre milions d'euros. D'altra banda, es preveu un tancament de l'exercici 2010-2011 en positiu d'uns 200.000 euros.

En relació a les inversions, per la part d'Ensisa va transcendir que la partida més important, d'1,2 milions d'euros servirà per a la remodelació del restaurant Espiolets, al sector de Soldeu, de cara a l'organització de la prova de la Copa del Món d'esquí femení que es celebrarà a la pista Avet. A més, Ensisa també destinarà 1,5 milions a millores vàries a les pistes, per l'adquisició d'algun canó de neu, i altres inversions que es repeteix any rere any. Uns altres 300.000 euros aniran a la instal·lació d'un nou telesquí a la zona del Forn de Canillo. Per la banda d'Encamp, Saetde també invertirà un total de gairebé tres milions d'euros, però no n'ha transcendit quines millores suposaran.

4 MILIONS DE NEVASA / D'altra banda, en la reunió extraordinària del consell d'administració de Nevasa es va aprovar el pressupost per a la gestora de la marca Grandvalira. Aquest serà d'uns quatre milions d'euros –una xifra que es situa a uns nivells similars als de la temporada 2010-2011, després de fer un important reajust a la baixa– que es destinaran al funcionament –despeses de personal, manteniment de portals web i ordinadors, lloguers, etcètera– i a la inversió per a promoció del domini, segons va explicar el president de la societat, Enric Casadevall.

Per contra, el que no es va poder aprovar va ser el tancament de l'exercici 2010-2011, ja que encara queden pendents algunes factures. De tota manera, el president de Nevasa va comentar que es podrien tancar els comptes amb un resultat positiu d'uns 200.000 euros. Xifra que tindrà una petita repercussió als comptes de les societats explotadores, que tancaran en negatiu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT