PUBLICITAT

Esquerra Socialista no donarà suport a la candidatura de Naudi

  • Cucalón afirma que el problema no són les persones, sinó les formes
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Josep M. Cucalón (segon per l'esquerra), en una reunió del PS. Foto: ANA / N. M.

Esquerra Socialista (ES) es va reunir aquest dimarts al vespre per decidir el seu posicionament respecte a la candidatura presentada per Víctor Naudi, Judit Salazar i Marc Cornella per liderar el comitè executiu del Partit Socialdemòcrata, i va decidir no donar-hi suport. El portaveu d'ES, Josep Maria Cucalón, va explicar en declaracions a l'ANA que el motiu de la decisió no són les persones que s'hi presenten, sinó la forma en què ho han fet, i es va referir al fet que algun dels membres de la candidatura comentés que no volia gent d'Esquerra Socialista a la llista. A la reunió, els membres d'ES també van decidir presentar una ponència política al congrés del proper 18 de juny.

Després que el passat 3 de juny Víctor Naudi, Judit Salazar i Marc Cornella presentessin la primera, i de moment única, candidatura al comitè executiu del PS, els membres d'Esquerra Socialista es van manifestar ahir en contra d'aquesta llista. Dimarts al vespre es van reunir els membres d'aquest corrent intern i van decidir que, per la forma en que es va presentar, no hi donarien suport. El portaveu d'ES, Josep Maria Cucalon, ha assegurat que «no tenim res contra les persones que presenten la candidatura», però que no estan d'acord en la manera com ho han fet.

Segons Cucalón, algun dels tres candidats hauria comentat que «no volem la presència de segons quins nom», tot i que més tard haurien desmentit aquesta afirmació. Cucalón, a més, va lamentar que els candidats no es posessin en contacte amb ES per incorporar-los a la candidatura.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT