PUBLICITAT

Arinsal mostrarà antics molins fariners amb visites teatralitzades

  • El Parc Natural del Comapedrosa manté les excursions a cavall estrenades l'any passat
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Visitants en una ruta a cavall pel Comapedrosa, l'estiu passat. Foto: ORIOL LLAURADÓ

el Comú de la Massana ha creat un nou producte de visites teatralitzades al poble d'Arinsal, per donar a conèixer els antics molins fariners, el safareig tradicional i el casc antic d'aquesta població. Aquesta és una de les novetats de les activitats que el Comú, l'Associació de Promoció Turística d'Arinsal i Erts (Aptae) i el Moto Club Arinsal han organitzat per l'estiu i que van presentar ahir.

La voluntat és demostrar que Erts i Arinsal tenen una oferta turística atractiva tot l'any, i una bona mostra d'aquest objectiu és la bona acollida que tenen espais com el parc de trial, el circuit BMX, les vies ferrades, o el Parc Natural del Comapedrosa, que aquest any, després de fer amb èxit una prova pilot l'estiu passat, oferirà les excursions a cavall com un producte habitual, va informar l'ANA.

En aquest sentit el conseller de Turisme i Comerç de la Massana, David Baró, va voler destacar ahir la gran oferta turística que ofereix el Parc del Comapedrosa, amb el refugi guardat, les excursions a peu i finalment les excursions a cavall.

D'altra banda, durant l'estiu també es podrà fer ús del circuit BMX del Prat de la Berca i del parc de trial de la Font de la Tosca, que acollirà el 1r Trial 2 dies d'Arinsal el 30 i 31 de juliol. El responsable del Moto Club Arinsal, Josep Anton Parra va indicar que aquest any tindran participants fins i tot de les Canàries i d'Escòcia, i que, de moment, compten amb un centenar d'inscrits.

Per la seva part, el president de l'Aptae, Toni Corominas, va destacar algunes de les activitats que impulsa l'associació, com són les festes majors, la 4a Fira Mercat del Bolet que se celebrarà el 10 i 11 de setembre, i la segona edició del Rocòdrom 2.0, que aquest estiu agafarà més força ja que serà una de les poques mostres de música en directe que s'organitzaran al país, a causa de la crisi econòmica. A més, Corominas va voler agrair al Comú que s'hagi trobat una solució per mantenir oberta la caseta de turisme del centre d'Arinsal que es va inaugurar aquest hivern.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT