PUBLICITAT

Peñarroya no exigirà cap condició «perquè hi ha sintonia»

  • El club espera la resposta del tècnic avui, però aquest prefereix tenir calma
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Peñarroya dóna instruccions, al final de la Copa Adecco Plata. Foto: TONY LARA

Joan Peñarroya té en el cap seguir al River, però encara vol pensar-s'ho durant uns dies per «refrescar», tot i que el club espera avui una resposta. El que no farà el català serà exigir cap condició de ser a LEB Or o LEB Plata «perquè hi ha sintonia entre les dues parts», segons va manifestar ahir a aquest periòdic. Tècnic i directiva es van reunir dimarts al Principat per estudiar la continuïtat de l'entrenador.

El club li va presentar a Peñarroya les possibilitats reals que hi ha per ser a LEB Or, que passen per les renúncies d'alguns equips que en tenen la plaça a la segona categoria del bàsquet espanyol. Amb tot, també van deixar-li clar a Peñarroya que, en cas de ser a LEB Plata, el projecte serà per assolir l'ascens. «L'equip ha demostrat que està preparat per jugar a Or», va dir un Peñarroya que té clar que aquesta és la categoria d'aquest club: «El River hauria d'estar a Or per treball, per il·lusió i per potencial».

Amb tot, el tècnic assegura que no ha posat de condició al club ser a LEB Or per la sintonia que existeix. L'únic que demana és una mica de paciència perquè la temporada va acabar diumenge passat. «Dilluns i dimarts vaig estar a Andorra, però ara vull uns dies per refrescar-me i pensar en el futur». Tot i que Peñarroya va dir ahir que «no hi ha pressa», el ben cert és que des del club esperen avui la seva resposta. Sigui com sigui, aquesta serà la primera pedra del projecte 2011-2012.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT