PUBLICITAT

Més de 600 'riders' a la 10a Maxiavalanche que acull Vallnord

  • Lechado, Filba, Antor i Albós són els quatre únics andorrans en competició
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Un moment de la sortida d'una de les edicions anteriors disputades al Pic del Cubil de la Maxiavalanche. Foto: EL PERIÒDIC

Vallnord acull des de demà fins el diumenge 12 la 10a edició de la Maxiavalanche Europ Cup, una setmana abans que s'inauguri, oficialment, la temporada d'estiu. En la primera competició estiuenca al Vallnord Bike Park, es reuniran més de 600 riders internacionals, en una de les proves més espectaculars que es disputen al sector Pal.

A la competició hi ha només quatre andorrans inscrits. Es tracta deDaniel Lechado, Carles Filba, Àlex Antor i Ludovic Albós. Les opcions d'estar entre els millors són escasses per tots quatre, ja que hi ha un nivell altíssim. Només els 100 més ràpids dels 602 que hi ha inscrits fins ara es classificaran per a la final.

Els participants hauran de descendir des del punt més alt, el pic del Cubil, situat a 2.350 metres, fins al municipi de la Massana, en una cita ja clàssica a la parròquia i de gran espectacularitat.

En la darrera edició, prop de 600 riders van disputar la ronda classificatòria, xifra que es repetirà aquest any, ja que es commemora el 10è aniversari de la competició a l'estació andorrana. Per aquest motiu, els 500 primers inscrits rebran com a obsequi una samarreta exclusiva.

El dissabte dia 11 es disputarà la prèvia de la Maxiavalanche Europ Cup, en què només es classificaran els 100 riders més ràpids. La final, el diumenge. Els candidats completaran dues rondes a la final. La resta de riders podran optar a alguna de les categories amateurs del campionat. D'aquesta manera, els 150 classificats següents entraran en la Maxi Challenger, mentre que la resta competirà a la Maxi Amateur. També es disputarà una prova femenina: la Maxi Ladies. Tot i aquesta competició, Vallnord obre la temporada oficialment el pròxim 18 de juny.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT