PUBLICITAT

La complicitat de Martí

  • El cap de Govern remarca la importància d'anar de la mà dels comuns
P. G.
LA MASSANA

«Anem per feina». Aquesta és una de les frases més repetides del discurs del cap de Govern, no només pel que fa a la reunió de cònsols d'ahir sinó també en altres mesures i acords aprovats i fets públics. «Ja ho dèiem a la campanya o al discurs d'investidura», són altres afegitons al discurs de Martí, que sigui com sigui, val a dir que ara per ara s'ajusten a la realitat. Anem per feina i de manera conjunta. Martí vol mostrar la seva complicitat amb els cònsols, antics companys de gestió. Aquest afegit va ser el que va remarcar ahir en la roda de premsa posterior a la reunió de cònsols, on el de la Massana, el liberal Josep Maria Camp, va enaltir la presència del cap del Govern en la trobada dels mandataris comunals.

«És una excepcionalitat que vingui el cap de Govern a una reunió de cònsols. Això demostra la sensibilitat que té», va explicar a la premsa Camp. El cònsol massanenc no va perdre l'oportunitat de llançar més lloances al cap de Govern manifestant que és «un gran coneixedor del país i coneix molt bé totes els administracions públiques», va dir.

Per la seva banda, Martí en to més modest va explicar que la presència del cap de govern a la reunió de cònsols «hauria de ser normal», va dir. Una qüestió que pot fer plantejar que no serà el primer cop que Martí hi participi com antigament en aquestes trobades, això sí amb una cadira més alta.

La llei de transferències i competències, per reactivar el treball començat en l'anterior legislatura serà un altre tema que haurà de tractar en aquest to de conciliació.

I continuant amb allò de «tal i com dèiem en campanya o al discurs d'investidura», el pla de gestió de la Vall del Madriu, serà un altre tema que s'haurà de posar sobre aquesta taula de complicitat entre Martí i els cònsols.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT