PUBLICITAT

El VPC femení tanca la temporada 6è de França

  • Les andorranes guanyen dos partits en la fase final disputada a París
EL PERIÒDIC
PARÍS

la temporada ja ha finalitzat per al VPC Andorra femení, que va acabar 6è a la fase final de França disputada el passat cap de setmana a París. Les andorranes van aconseguir dues victòries dels cinc enfrontaments que van disputar. Tanquen la campanya amb bon sabor de boca.

El VPC va arribar amb les bones sensacions que havia deixat el títol regular aconseguit fa unes setmanes. A París va haver de competir amb altres set equips de molt bon nivell, dels quals el millor va ser finalment el Migennes, seguit en segona posició pel RC Amiens, tercer el Deols, quart el SMUC i el Saint Affrique cinquè, per davant del conjunt entrenat per Wanaka Broad. Per darrere de les jugadores del Principat van acabar el Digne i el Rouillac.

El VPC va iniciar la fase final contra el Rouillac, equip que va caure en mans andorranes per10-7 a,n assajos de Mariona Vila i Olga Arrú en la primera part. En el segon matx, dos assajos d'Arrú no van ser suficients davant del SMUC, amb qui el VPC va perdre per 10-17. El tercer partit va ser contra l'equip que al final seria el campió, el Migennes. Les andorranes van perdre per 0-12. Ja en el quart enfrontament, el conjunt de Broad va lluitar amb força per derrotar el Digne 24-21 amb quatre assajos d'Aina Margalef i un de Sabina Barjola. El cinquè matx va ser clau, amb derrota 20-22 contr ael Saint Affrique, el gran rival de la temporada, amb quatre assajos de Margalef.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT