PUBLICITAT

La Margineda adapta el batxillerat a noves tecnologies

  • Educació destina 50.000 euros a dotar les aules de més ordinadors i pissarres digitals
C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'entrada de l'Institut Espanyol de la Margineda Foto: TONY LARA

La segona millora en grau d'importància que s'aplicarà al sistema educatiu espanyol el curs vinent afectarà als alumnes de batxillerat de l'Institut Espanyol de la Margineda. Concretament, es milloraran les aules i s'adequaran per a l'ús de les noves tecnologies aplicades als mètodes educatius.

El director de l'Institut Espanyol de la Margineda, Gonzalo Sanzo, va informar que el Ministeri d'Educació d'Espanya dedicarà una partida de prop de 50.000 euros per a dotar les aules dels alumnes de l'ensenyament postobligatori amb pissarres digitals i més ordinadors. Segons va explicar el directiu, la intenció és que se sentin «en un context propi» i aïllats de la resta d'alumnes de secundària. Per aquest motiu també s'instal·larà nou mobiliari, a més de canviar la disposició de les aules i pintar-les de manera diferent a la resta de classes.

La millora tecnològica de les aules també passa per la implantació del llibre digital. Aquest aspecte, però, dependrà de les editorials dels llibres que utilitzen els alumnes, va informar Sanzo.

Actualment l'Institut de la Margineda compta amb 150 alumnes i cinc línies repartides entre el batxillerat de ciències i tecnològic, i el d'humanitats i ciències socials. Les millores de les seves instal·lacions també són resposta a la creixent demanda que el sistema postobligatori espanyol està vivint els darrers anys. De fet, l'any vinent es crearà una nova línia, passant de les cinc actuals a les sis. El conseller d'Educació de l'Ambaixada d'Espanya, Bartolomé Bauzá, va explicar que els darrers dos anys han hagut de fer sel·lecció dels alumnes ja que tenien més demanda que oferta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT