PUBLICITAT

La Festa de la Joventut redueix un 50% el pressupost

  • L'acte, que es farà els propers 17 i 18 de juny, manté les activitats de l'any passat
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un jove fa una exhibició d'skate, a l'edició de l'any passat Foto: TONY LARA

Amb el lema Estalviem recursos, no idees, el Comú d'Andorra la Vella organitza, un any més, la Festa de la Joventut. El pressupost s'ha reduït en un 50% respecte de l'edició anterior, quedant en 16.000 €, però tot i així el ventall d'activitats es manté ja que l'estalvi fa referència sobretot a les despeses d'impremta i paper, al material de marxandatge i a l'eliminació de la festa inaugural.

La festa tindrà lloc els propers divendres 17 i dissabte 18 de juny, i les activitats es realitzaran al Prat Esportiu, al Parc Central i al Centre Cultural la Llacuna. Durant les tardes se celebraran campionats esportius i exhibicions de dansa, mentre que a les nits hi haurà diversos concerts.

Una de les grans novetats d'aquest any és el concurs Mengem-nos la boca, que tal com va explicar la directora de Joventut i Participació Ciutadana, Meritxell Rabadà, premiarà amb un dinar romàntic a la parella que es faci el petó més llarg. El jurat seran els mateixos joves, però ho hauran d'avaluar seguint les bases del concurs que han especificat.

A la Llacuna es realitzarà un campionat de pòquer per a majors de 18 anys. Durant la nit els concerts arribaran a l'envelat del Parc Central i els joves podran gaudir de The Hermanos Crew, Didark, MD Kragm y los cazafantasmas, Alex ant the failors, Egophobia, Trilobeats, Dj Pato i el concert Carnet Jove, a càrrec de Samueliko y los Guailers.

En l'organització de la festa s'ha comptat amb la col·laboració de gairebé una seixantena de joves que han aportat les seves idees.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT