PUBLICITAT

Matalí vol treure's l'espina

  • L'ala-pivot assumeix la seva «part de culpa», però mira al davant i es veu una temporada més al River
RAFA MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Peñarroya i Aixàs, abans del sopar de cloenda de la temporada que el club va organitzar ahir. Foto: TONY LARA

Andreu Matalí és l'home del moment, tot i que a ell li agradaria ser-ho per parlar d'un River Andorra amb l'ascens al sarró, cosa que no va passar. Ell va ser qui va fallar contra el Bàsquet Mallorca els dos tirs lliures en l'últim segon que haguessin donat al club andorrà el passi a la LEB Or. Ahir va acceptar el seu rol protagonista en el dia després d'assimilació per tothom de la desgràcia, i va contestar amb calma i educació tot el que se li va preguntar. Saber perdre, se'n diu. «Assumeixo la meva part de culpa», va manifestar, però també va deixar clar que ara ha de mirar «al davant», i en això està continuar al club andorrà, on té un any més de contracte. «Tinc una espina clavada», va assegurar, per confirmar les seves intencions: «Vull quedar-me».

«Em sap molt greu per l'afició, perquè els últims partits hem vist que omplia el pavelló i que la gent estava amb nosaltres, però ja no es pot fer res més», deia ahir l'ala-pivot, que va tenir paraules per tots els que han estat al seu costat en les hores següents a la desgraciada acció des de la línia de tirs lliures a Inca: «Li dono les gràcies a l'afició, però també a tots aquells que m'han enviat missatges, a tots els que m'han traslladat els seus ànims ara i durant tota la temporada a mi i a l'equip». Matalí, ahir amb la derrota «cruel» encara massa recent, va dir que voldria «oblidar-ho», cosa que és gairebé impossible, i va narrar el que va passar: «Demano la pilota perquè em veig amb confiança de fer els dos punts, però després no la fico dins en els tirs lliures». Preguntat si el moment de tensió el va afectar els nervis, va contestar: «No, no estava especialment nerviós, de fet el llançament no és ni curt ni desviat, però sí que és llarg». Massa llarg com per pegar a la base de la cistella i sortir rebotada la pilota amb molta força.

La continuïtat de l'ala-pivot està en mans de Joan Peñarroya si segueix d'entrenador, o del tècnic que vingui. Si fos per Matalí, seguiria.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT