PUBLICITAT

El primer pas, el pressupost, i després l'acord amb Peñarroya

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

És prematur parlar del projecte per a la pròxima temporada, però els passos que el River donarà estan clars. Segons el president Gorka Aixàs, el primer que s'ha de fer és «treballar en matèria pressupostària», i una vegada això estigui clar, el cas immediat és signar l'acord de continuïtat del tècnic Joan Peñarroya.

Pel que fa al tema econòmic, Aixàs creu que la il·lusió que ha portat aquest River possibilitarà un pressupost en consonància a uns objectius assumibles però exigents, com seria l'ascens a LEB Or. «Hem despertat una bèstia que semblava adormida, el recolzament social és ara total», va dir. De fet, fins i tot ahir el club va rebre trucades d'interessats en afegir-se als 600 socis amb que compta l'entitat.

Respecte a la continuïtat a la banqueta de Peñarroya, la directiva té clar que vol que segueixi, i el tècnic també vol continuar, però ho deixa tot en l'aire: «Estic connectat amb qui treballo, sé que el Gorka i Solana volen estar dalt, però encara no se sap si es podrà». Per la seva part, el director general, Francesc Solana, va dir: «Podria haver estat millor amb l'ascens, però el club ha donat un pas endavant».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT