PUBLICITAT

Amàlia Vinyes guanya la segona cursa a Albacete

  • L'andorrana es manté així líder del CER
EL PERIÒDIC
ALBACETE

Amàlia Vinyes, en aquesta ocasió compartint el volant del Seat Leon amb Fernando Navarrete, va aconseguir el cap de setmana passat el triomf a la segona de les carreres disputades en el circuit de la Torrecica d'Albacete. Aquesta primera plaça, complementada amb la quarta a la primera carrera, permeten a l'andorrana seguir al capdavant de la classificació provisional absoluta de la Copa d'Espanya de Resistència.

Amàlia va haver de canviar de company al míting, el tercer del CER, perquè la prova coincidia amb el Ral·li Rias Baixas i el seu germà Joan hi havia de participar. La sèrie cronometrada va tornar a ser un malson per a Amàlia, que no va poder completar una volta sense contratemps i va haver de conformar-se amb la 9a posició a 1s de la pole-position del rus Maleev Vyacheslav.

A la primera carrera, penalitzats per l'handicap, Vinyes-Navarrete es van centrar a aconseguir una quarta posició que els permetés lluitar pel triomf a la segona. Va iniciar la carrera l'andorrana, que després de la segona volta ja ocupava la cinquena plaça: havia recuperat quatre posicions. A la cinquena volta es va situar quarta i en aquest lloc va deixar el volant del Leon número 13 a Navarrete, que no va tenir problemes a mantenir la posició.

A la segona carrera, Navarrete va fer tot el primer relleu a la segona plaça, just darrere de Marc Carol. A la 15a volta, amb Amàlia al volant, es va situar com a capdavantera, posició que va mantenir sense dificultats fins al final. Es dóna la circumstància que Amàlia sempre ha acabat en el podi les proves del CER que ha disputat en la pista manxega. El proper míting del CER es disputarà al Motorland Aragó d'Alcanyís, el 2 i 3 de juliol.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT