PUBLICITAT

La Fira tanca les portes amb un balanç «fluix» de vendes i afluència

  • L'AIVA veu amb recel els incentius fiscals anunciats pel Govern i vol ajudes «més significatives»
CLARA GARNICA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un nen juga a les instal·lacions de la Fira, aprofitant la falta de gent Foto: TONY LARA

la cita més important al calendari anual del sector del motor, la Fira de l'Automòbil, va tancar-se ahir amb les mateixes sensacions negatives de vendes que s'estan donant aquest 2011. La presidenta de l'Associació d'Importadors de Vehicles d'Andorra (organitzadora de l'esdeveniment), Maite Mas, va assegurar que el balanç final és «fluix», tant pel que fa a les vendes com a l'afluència durant tot el cap de setmana.

Mas va manifestar que tot i que no poden avançar una xifra final de vendes, ja que durant les properes setmanes «encara es tancaran algunes operacions» sempre i quan els bancs aprovin el finançament, la Fira «ha estat pitjor que les darreres edicions». El temps no va acompanyar i la gent «ha presentat menys interès per la Fira».

reduccions fiscals i més ajudes / D'altra banda, la presidenta de l'associació va valorar amb recel i prudència l'anunci de dissabte del ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcové, d'aplicar reduccions fiscals a la compra de vehicles híbrids i poc contaminants. Mas va voler recordar que actualment ja hi ha ajudes per a vehicles que contaminen poc, però que aquestes «no han aportat res». Així, més que reduccions fiscals, l'AIVA demana «ajudes més significatives» per a incentivar la compra de vehicles. És a dir, quantitats econòmiques més elevades.

Amb tot, Mas va informar que la proposta llançada per Alcobé caldrà ser tractada i analitzada en les properes reunions entre el sector i el ministeri, per valorar-ne el seu possible efecte positiu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT