PUBLICITAT

El Comunal es vesteix de blaugrana

  • La instal·lació de la capital va rebre ahir el torneig de la X Trobada d'exjugadors del F.C. Barcelona que va comptar amb el president del club, Sandro Rosell
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Rosell ahir a l'estadi comunal. Foto: TONY LARA

Exjugadors del Barça d'èpoques de meitat del segle passat van trepitjar ahir la gespa de l'Estadi Comunal per disputar un torneig que s'emmarca dins de la Xa Trobada d'Exjugadors del Barça i que coincideix amb les activitats organitzades des del 50è aniversari de la Penya Barcelonista del Principat. L'interès suscitat no va ser però l'esperat. La graderia de l'estadi estava més ben buida i la majoria del públic present era dels mateixos familiars dels veterans jugadors.

Això sí també va haver andorrans que hi van acudir però que van mostrar més interès pel present del club, i que es van acostar per saludar al president del Barça, Sandro Rosell, qui va fer la primera sacada d'honor.

Rosell i altres membres de la cúpula directiva es van acostar a la penya barcelonista d'Andorra on el president va demanar a l'afició culé que allargui les celebracions i «l'alegria després de Wmbley» i va ajornar la resposta del club a l'actuació del Reial Madrid aquests darrers mesos. El president blaugrana va enviar un missatge contundent a l'afició: «No m'agrada que el nostre entorn no sàpiga gaudir prou d'haver guanyat la Champions i en 24 hores ja ens n'haguem oblidat». Rosell va fer elgogis cap als jugadors i el tècnic i va insisitir que el «èxits aconseguits mereixen ser celebrats com cal». Després d'aquests enaltiments va explicar que el club farà «quan toqui» les declaracions sobre la reacció a les accions de Florentino Pérez, «ara no toca parlar del Madrid», va afegir. Tot i així, va advertir que quan sigui el moment d'abordar la qüestió,»hi haurà fricció» perquè «hi ha rivals que no han estat a l'alçada».

Per altra banda, el Comú d'Andorra la Vella va informar ahir que durant avui i demà, des de les 10.00 hores a les 20 hores, al Centre Esportiu dels Serradells quedaran exposades les 4 copes obtingudes pel FC Barcelona durant la temporada 2010 - 2011, que podran ser contemplades, en l'horari previst, per tots els aficionats i el públic en general.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT