PUBLICITAT

Una quarantena de joves participen a les activitats de la Primavera jove

EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Joves jugant a bàsquet, ahir. Foto: ANA / N. M.

Una quarantena d'inscrits van participar ahir a la tarda, a les activitats que van organitzar conjuntament Ordino i la Massana per la celebració de la Primavera Jove, segons va informar l'ANA. És el tercer any consecutiu que se celebra la festa i enguany ha comptat amb un major nombre d'activitats esportives entre les quals han tingut un èxit destacat el campionat de futbol i el de futbolí. L'organitzadora de l'esdeveniment, Sandra Mas, va indicat que la voluntat és repetir la Primavera Jove de cara a l'any que ve perquè assegura que té molt d'èxit entre els joves.

Els joves van poder apuntar-se al campionat de futbol, al campionat de basquet, al d'skate i dj en directe, al campionat de futbolí i billar, al de tennis taula i a la masterclass de street dance. L'esdeveniment va estar organitzat conjuntament pels departaments de Joventut d'Ordino i la Massana, i Mas va indicar que per tercer any consecutiu, ha estat un èxit.

En aquesta tercera edició hi ha participat 41 inscrits, la majoria d'ells d'entre dotze i setze anys, tot i que també hi ha hagut un grup de joves d'uns 25 anys que s'han apuntat al campionat de futbol. Pel que fa a la procedència dels joves, Mas ha indicat que han participat nois i noies de totes les parròquies indistintament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT