PUBLICITAT

La capital comptarà amb un berenador urbà aquest estiu

  • Escolars d'Andorra la Vella i Escaldes participen en tallers de jardineria
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Tres nens participen al taller de jardineria al Parc Central, ahir. Foto: TONY LARA

El Comú d'Andorra la Vella posarà a disposició dels ciutadans un nou espai verd al centre de la parròquia. Es tracta d'un terreny comunal, al Ribaló, a la zona del carrer Gil Torres, que s'habilitarà com a berenador urbà, tal i com va explicar la cap d'Àrea de Medi Ambient, Meritxell Saldes, a l'ANA. La intenció de la corporació és que aquest espai, de grans dimensions pugui estar enllestit abans de l'estiu. Altres projectes que la corporació de la capital té pendents és la construcció de tres espais infantils-espais verds a la parròquia. Dos d'ells estan a Santa Coloma, i l'altre a la Margineda.

Aquests anuncis dels nous projectes es van pronunciar ahir aprofitant la jornada festiva del Dia del Medi Ambient, que se celebra demà, on més de dos cents escolars de primària de diferents centres escolars van aprendre ahir al matí algunes nocions de jardineria, gràcies als tallers organitzats pel Comú d'Andorra la Vella al Parc Central de la capital i al Parc del Cedre, a Santa Coloma.

Per altra banda, els escolars d'Escaldes també van participar ahir als tallers de jardineria organitzats pel Comú. La part teòrica ha consistit en una explicació sobre les plantes, les seves necessitats, el cicle estacional o quins són els aspectes que s'han de tenir en compte per fer créixer un planta, per després passar a la part pràctica. L'objectiu és que cada alumne realitzi la seva pròpia jardinera que després haurà de mantenir pel seu compte seguint les nocions adquirides al taller.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT