PUBLICITAT

CADIM escull el 25 de juliol els representants dels treballadors

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Els treballadors de la Central Andorrana de Distribució de Mercaderies (CADIM), pertanyent al Grup Nord Andorra, celebraran el proper mes de juliol les eleccions per escollir els seus representants a l'empresa, segons va informar l'ANA. Aquesta és la segona empresa del país que els seus treballadors s'organitzen per elegir els interlocutors amb la direcció. La primera a fer eleccions va ser Pyrénées, el passat dia 25 de maig.

El proper dia 25 de juliol la cinquantena de treballadors de l'empresa CADIMque dirigeix el president de la CEA, Xavier Altimir, passaran per les urnes per tal d'escollir dos delegats de personal. Altimir es va mostrar molt satisfet davant la notícia i va explicar que des de l'empresa es faran tots els esforços perquè hi hagi la millor de les relacions possibles entre la direcció empresarial i els treballadors, i que es respectin al màxim els seus drets.

Els representants dels treballadors tenen competències per participar en la negociació dels convenis col·lectius, vetllar pel compliment de la legislació laboral, entre d'altres qüestions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT