PUBLICITAT

Suárez i Sánchez no passen la primera ronda

  • La competició individual, sense més representants, posa punt i final a un esport que s'està revitalitzant al Principat
I. M.
VADUZ

Periodic
Suárez respon a una pilota llarga i esquinada del luxemburguès Raval Foto: I. M.

Lluís Suárez i Àngel Sánchez van ser eliminats ahir en el primer encreuament de la competició individual. Tots dos jugadors andorrans es medien als caps de sèrie número 2 del seu país i les esperades derrotes van posar punt i final a la participació d'Andorra en aquest esport als Jocs de Liechtenstein.

Això sí, aquest equip tornarà al Principat amb les idees molt clares i la intenció de ressuscitar de nou un esport que estava en fase terminal. Amb el club Anyós i el Serradells aquest grup està treballant per crear en els pròxims dies la Federació i arran d'això començar a activar la manera de crear escola per garantir jugadors en el futur.

Sánchez no va tenir res a fer davant el jugador de Liechtenstein Linus Scharwiler i va cedir per la via ràpida: 11-5, 11-7 i 11-5. Suárez va viure una història similar davant el luxemburguès Sanjay Raval, al qual va posar en dificultats al segon set després de perdre el primer 11-6. L'andorrà va començar puntuant fins posar-se 3-4. Raval, un jugador molt més jove (29 anys per 51 de Suárez) va acabar imposant el seu físic, va aconseguir empatar 5-5 i amb sis punts seguits més va liquidar el set 11-5, el mateix resultat que al tercer set.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT