PUBLICITAT

Cau la quarta d'Haciane i Baldrich anirà als Mundials

  • El primer espasa andorrà obté un bronze en els 400 estils
I. MOURE
VADUZ

Periodic
Haciane completa el tram d'esquenes, ahir en els 400 estils a Vaduz Foto: I. M.

Hocine Haciane va a un altre ritme. Prova que neda, metall que cau. Ahir va caure la quarta del seu compte particular aq Liechtenstein, un bronze en els 400 estils que significa la sisena de l'equip andorrà de natació.

El primer espasa andorrà comença a notar el pes als braços després de sis proves que havia fet fins llavors, set amb els posteriors relleus masculins de 4x100 lliures. Va marcar un temps de 4min 33,08s, lluny del seu millor registre, però va lluitar fins al final la plata que li va acabar aixecant l'islandès Anton Sveinn Mckee. «És una prova que només neda en els Jocs dels Petits Estats i ha lluitat fins el final. Un metall més», va assegurar el seleccionador, Sergi Rayo.

L'altre protagonista a la Schwimmbad Mühleholz va ser Gerard Baldrich, que acompanyarà a Haciane i Ramírez als Mundials de Shangai l'última setmana de juliol gràcies a la marca de 53,41 que va fer en el seu relleu dels 4x100 lliures. A més Pablo Feo va aconseguir la millor marca personal en el seu torn, un 58,9 digne per a un nedador de 16 anys que demostra que va progressant a un bon ritme.

RIBES SE SUPERA ALS 400 ESTILS / Sílvia Ribes va tornar a classificar-se per a la final en els 400 estils i tal i com s'esperava va acabar setena i última, molt lluny de les altres competidores. No obstant això la nedadora andorrana va aconseguir la millor marca personal, 5min 29,18s, amb el mèrit afegit de que nedava sola i que en el carrer dos estava la favorita. Segons Rayo encara té marge de millora en aquesta prova: «Ha fet una gran marca però podria haver-la rebaixat més ja que s'ha encallat en la braça». H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT