La sub-21 s'enfonsa a la segona part contra Montenegro

Un moment del partit d'ahir al comunal entre Andorra i Montenegro Foto: TONY LARA

la selecció sub-21 va rebre ahir un dur cop després que Montenegro guanyés a l'Estadi Comunal per un contundent 0-5, amb tots els gols a la segona part. El combinat que dirigeix Ruiz suma la segona derrota consecutiva, després d'haver caigut en el primer partit contra Gal·les per 0-1, també al Comunal.

La primera part va ser de domini visitant, tot i que Andorra mantenia a ratlla el seu rival. Les ocasions no es completaven per part de ningú, però a la segona part Montenegro va trencar la tanca defensiva andorrana amb una primera diana que va obrir la llauna. Només tornar dels vestidors, en el minut 56, Vesovic va aconseguir aquest 0-1 que va fer molt mal. Tot i que Andorra es va intentar refer, nou minuts després Nikolic va deixar ferida la tricolor amb un segon gol.

Ruiz intentava que el seu equip no perdés el ritme, però ni els canvis van poder reconduir la situació. Just tres minuts després del 0-2, Kajevic posava el tercer gol de Montenegro i obria el seu compte particular que va tancar amb el cinquè gol de la seva selecció en el tempa afegit. Poc abans, el 0-4 havia arribat gràcies a Mugosa, que portava només 20 minuts en el camp després d'haver substituït Seratlic.

Andorra ho havia intentat però va ser impossible, les pilotes llargues no arribaven en condicions i les úniques ocasions tricolors van ser un xut llunyà de Roca que va marxar fora per poc, i un mà a mà de Marinho amb el porter en el descompte que Scekic va enviar a córner. Una vegada més, la capacitat física d'un equip va desnivellar la balança contra Andorra.