PUBLICITAT

Estades de Bike Trial i Fitness, a l'estiu

  • Encamp ofereix 1.100 places per a les activitats d'aquestes vacances
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Les activitats d'estiu del Comú d'Encamp inclouran aquest any dues novetats que seran el Bike Trial i el Fitness. La consellera de Joventut i Esports, Elisabet Pirot, i el cap del Departament de Joventut i Esports, Manel Sánchez, van presentar ahir el ventall d'activitats per als infants, joves i adults, i han indicat que s'ofereixen al voltant de 1.100 places. Les activitats s'han distribuït de manera setmanal i ocupant tots els dies de període no lectiu, des de la primera setmana de juliol, quan acaben les classes, fins al setembre quan es reincorporen a l'escola.

Aquest any el Comú d'Encamp ofereix de nou les activitats lúdiques i esportives per a infants, joves i adults. El cap del Departament de Joventut i Esports va explicar que s'ha decidit mantenir les activitats que s'ofereixen durant l'hivern i que ja s'han donat altres estius, perquè «són activitats que ja estan consolidades i que tenen molt bona acceptació». Les dues novetats d'enguany seran les estades de Bike Trial i el carnet de fitness d'estiu.

La vessant lúdica de les activitats són les colònies, i la consellera de Joventut i Esports va explicar que es vol aconseguir potenciar el coneixement de la parròquia. Sánchez va afegir que durant les colònies també es treballen temes com la col·laboració en les tasques domèstiques, i és que va indicar que no es tracta només de donar un lloc per acollir els nens durant els dies de festa sinó d'aprofitar aquest temps.

Pel que fa a les activitats esportives es mantindran les mateixes de l'any passat, que inclouen la natació, les estades de gimnàstica artística i el karate, entre d'altres.

A més, pels adults s'ofereixen també activitats com natació o fitness. Sánchez va explicar que també es mantindran les classes de natació per a embarassades i que no es vol deixar a ningú sense accés a les ofertes d'estiu, per això es donen facilitats també per als discapacitats, adaptant les activitats a les seves necessitats.

Pel que fa al cost de les activitats, el Comú en subvenciona una part que arriba al voltant del 25%, però la consellera Elisabet Pirot ha assegurat que, a més, el Departament de Social ofereix ajudes per aquelles famílies que no les puguin pagar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT