PUBLICITAT

Reunió pública per informar dels nous projectes a Santa Coloma

  • El Comú parlarà sobre la construcció de dos nous espais de lleure
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'avinguda d'Enclar Foto: EDUARD COMELLAS

El Comú d'Andorra la Vella celebrarà el proper dimarts, a partir de les 20.30 hores, una reunió informativa pública amb els veïns i comerciants del poble de Santa Coloma. En aquesta reunió, que tindrà lloc a la Casa Quim de Dolsa, els responsables comunals explicaran als assistents els motius dels canvis efectuats en els sentits de la circulació a l'avinguda d'Enclar i als carrers adjacents. A més, es farà una presentació i l'exposició dels projectes dels dos nous espais de lleure que s'estan construint al poble.

INQUIETUDS / Les autoritats i càrrecs comunals que compareixeran a la reunió es posaran a la disposició dels ciutadans per escoltar les seves inquietuds i demandes, i respondre i aclarir els dubtes que se'ls plantegin, va informar ahir la corporació a través d'un comunicat. El Comú ha distribuït fulls informatius, casa per casa, on es convida la població a assistir-hi i on hi ha la informació referent a aquesta reunió.

A més, s'ha posat a la disposició de totes les persones residents a Santa Coloma un bloc de participació que es troba ubicat al web corporatiu comunal www.andorralavella.ad, on se'ls facilita una adreça de correu electrònic [email protected] per poder expressar els seus neguits d'interès col·lectiu per al poble, així com els dubtes o propostes que desitgin es tractin durant la reunió.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT