PUBLICITAT

Albós llueix un cinquè lloc en la contrarrellotge i demostra que val

  • «Sóc feliç. No tenia ganes de córrer, ens han intentat desestabilitzar», ressalta
I. M.
RUGGELL

Periodic
Albós en una recta, amb Riart darrera donant ànims contínuament. Foto: I. M.

David Albós va córrer ahir amb una ràbia contenida al seu interior que el va acabar beneficiant de tal manera que va acabar celebrant com si fos un podi la cinquena posició en la contrarrellotge, en un terreny pla amb canvis de rasant que no el beneficiaven.

Aquesta ràbia la tenia dins perquè segons va explicar, exultant, després de la carrera el dia abans «no tenia ganes de córrer vista la pressió externa a la que l'havien sotmés: «Els comentaris que hem sentit des de la Federació procedents del Sprint Club m'han afectat molt. S'ha venut que no venia aquí per mèrits propis i tot això m'ha fet trontollar. Ens han intentat desestabilitzar amb el comunicat del dia abans de venir a Liechtenstein va ser amb males arts i no hem viscut els Jocs com volíem. Hem patit molt tots, però ara som feliços per aquest resultat», va assegurar. Unes declaracions que va continuar el seleccionador,

Gerard Riart, amb una frase curta i directa: «La millor manera de tornar la moneda és aquesta Gerard», va sentenciar. Però Albós volia continuar parlant i així ho va fer: «Aquest resultat que sap a podi es deu també a la magnífica feina de tot l'equip que està aquí i en especial de Gerard i del mecànic, Miquel González i del president [Carles Barquin], que ho viu més que ningú i sempre m'ha recolzat, sobretot aquests dies».

La cursa es preveia dura tot i que l' escocès David Millar, que ha competit per la Gran Bretanya, no era a la línia de sortida per córrer amb Malta per les queixes de les altres delegacions. Igualment el nivell era altíssim, amb els corredors luxemburguesos i de Liechtenstein lluitant pel podi. Albós, però, va mantenir una mitjana de 43,7 km per hora i per això es va colar entre els millors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT