PUBLICITAT

Haciane suma el tercer metall del seu compte en forma de bronze

  • L'equip masculí rebaixa un rècord d'Andorra de relleus 4x100 estils de fa deu anys
I. MOURE
VADUZ

Periodic
Haciane posa amb el bronze d'ahir, el seu tercer metall, a Vaduz. Foto: I. M.

Hocine Haciane continua augmentant la seva llegenda com a l'esportista que més metalls ha guanyat en uns Jocs dels Petits Estats per a Andorra. Ahir va tornar a tirar-se a la piscina per competir en els 200 braça i de nou va sortir d'ella mullat i amb el tercer metall del seu compte particular a Liechtenstein 2011, en forma de bronze.

El nedador del CN Mediterrani superar les classificatòries sense problemes i en la final sabia que el campió del Món júnior, el luxemburguès Laurent Carnol –finalment primer– i l'islandès Johann Sveinsson –segon– eren més ràpids es va dedicar a vigilar un altre islandès, Hrafn Traustason, que era el que li podia arrebatar el tercer calaix del podi. Va sortir agressiu per posar-se per davant d'ell i va saber gestionar l'avantatge fins el final.

El relleu de 4x100 masculí va ser l'altra prova destacable per a la delegació tricolor. Haciane nedava amb Oriol Cuñat, Pablo Feo i Gerard Baldrich i van obtenir un discret i esperat sisè lloc de set equips participants, però amb l'afegit que amb una marca de 4min 7,65s van rebaixar en 17 centèssimes una plusmarca nacional que aguantava des del 1999, quan el van aconseguir Carles Ridaura, l'actual president de la FAN Aitor Osorio, l'ex director tècnic Santi Deu i David Ferrer precisament als Jocs dels Petits Estats de Liechtenstein del 1999.

En els 50 lliures Mònica Ramírez va fer la millor marca personal amb un temps de 28,1s tot i que ni ella –no va bé en les distàncies curtes–, ni Èrica Beleta, ni Balcrich ni Cuñat van accedir a la final.

Sílvia Ribes sí va poder entrar en la final dels 200 lliures femenins, però va acabar setena després de nedar sola tota la prova i en els masculins Cuñat i Baldrich no van poder superar les classificatòries.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT