PUBLICITAT

Les estacions presenten la temporada d'estiu amb expectatives de creixement

  • El golf i la BTT d'alçada tornaran a ser els protagonistes
  • Blanco apunta que es podria arribar al mig milió d'euros de facturació
02_06_11_rafel_blanco
La directora d'Ski Andorra, Marta Rotés, flanquejada pels directors dels dos dominis, José Blanco i Martí Rafel.. Foto: ANA / M. T.
Grandvalira i Vallnord han presentat aquest dijous les activitats previstes per a la nova temporada d'estiu, on el golf i la BTT d'alçada tornaran a ser els protagonistes. Tant l'encara director de Grandvalira, José Blanco, com el de Vallnord, Martí Rafel, s'han mostrat convençuts que hi ha molta capacitat de créixer. De fet, en el cas de Grandvalira, Blanco ha apuntat que es podria arribar al mig milió d'euros de facturació, xifra que suposa un increment de l'ordre del 25%. Pel que fa a Vallnord, les novetats són la instal·lació d'un kàrting al Pla de la Caubella i el Làser combat, una nova modalitat de paintball amb làser.

Tot i que el dia no ha estat el més idoni, Grandvalira i Vallnord, sota el paraigües d'Ski Andorra, han presentat aquest dijous les novetats de la temporada d'estiu, que s'iniciarà el 24 de juny en el cas de Grandvalira, i el 18 de juny en el de Vallnord.

Martí Rafel ha explicat que el tret de sortida tindrà lloc el cap de setmana de l'11 i 12 de juny amb la celebració de la 10a edició de la Maxiavalanche, però que no serà fins el 18 que s'iniciaran les activitats per al gran públic a Pal i Arcalís. Les novetats destacades són les sortides tematitzades per Arcalís amb un vehicle amfibi tot terreny, el Gicafer, la nova modalitat de paintball amb làser i el kàrting que s'ha instal·lat al Pla de la Caubella de Pal.

Pel que fa a Grandvalira, el 24 de juny obrirà portes el camp de golf, que arriba a la tercera temporada amb 'condicions excel·lents' i el 2 de juliol s'iniciaran les activitats familiars del Forn de Canillo, el Bike Park de Soldeu i el kàrting del Tarter, que enguany comptarà amb un recorregut totalment diferent. Pel que fa al Bike Park, les novetats són quatre recorreguts ral·li, la nova pista Nou Obac, i la possibilitat de recórrer els itineraris amb una guia de GPS.

Els responsables de les dues estacions han destacat la gran aposta que estan fent pels Bike Parks, ja que consideren que tenen unes infraestructures úniques que fan que els amants d'aquesta disciplina es desplacin des de destinacions més llunyanes. En aquest sentit, Rafel ha dit que tenen usuaris d'Andalusia, Galícia, i també anglesos, alemanys, holandesos i fins i tot israelians. Per aquest motiu, des dels dos dominis han destacat l'èxit que està tenint el forfet conjunt per accedir a qualsevol dels dos Bike Parks, que ja fa tres anys que està en funcionament i que experimenta un creixement cada estiu.

Tant Blanco com Rafel han assegurat que durant la temporada d'estiu hi ha molta capacitat de créixer tant en visitants com en facturació, i que, per tant, esperen que malgrat la crisi i les possibles inclemències del temps, el creixement iniciat fa dues o tres temporades no s'aturi. A nivell de Grandvalira, Blanco ha dit que esperen assolir una facturació de mig milió d'euros, una xifra que seria un 25% superior a la de l'any passat. D'altra banda, la inversió que ha fet Vallnord per a la temporada d'estiu ha estat de 300.000 euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT