PUBLICITAT

Nou espai d'assessorament per a empreses i autònoms

  • La setmana que ve s'obre el nou servei per ajudar a presentar la comptabilitat
P.G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'edifici administratiu del Govern, en una imatge d'arxiu. Foto: TONY LARA

Les empreses i autònoms comptaran des de la setmana vinent amb un servei d'assessorament que fins el 30 de juliol estarà dedicat a informar i resoldre qüestions sobre la presentació dels comptes de les empreses que segons marca la llei tenen com a termini fins aquesta data per presentar la comptabilitat al Govern. Aquest servei, que comptarà amb un espai propi a l'edifici administratiu del Govern, espera tenir la seva continuïtat després de l'estiu per a altres temes d'interès del sector empresarial i que sigui permanent com un referent assessor per als autònoms i empresaris.

Són molt poques les empreses que han presentat els seus comptes al Govern, entre d'altres qüestions perquè troben impediments alhora d'omplir els fulls que s'hi reclamen, entre d'altres qüestions. Davant d'aquest fet, l'Executiu posarà aquest servei en funcionament la setmana vinent en col·laboració amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, «que sempre han posta l'interès en donar formació als petits empresaris i estan predisposats», va assegurar Cinca.

Aquesta iniciativa ha esta configurada per una comissió transversal formada pels ministeris d'Economia, Finances, Interior i Salut i Benestar.

Aquest és el segon any d'aplicació de la llei que obliga a certes empreses i autònoms a presentar els seus comptes. Una norma que també contempla sancions a qui no ho presenti, i que segons va assegurar Cinca s'hauran d'aplicar per complir la llei.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT