PUBLICITAT

El grup demòcrata estudiarà si ofereix unes altres vicepresidències

  • Baró assegura que faran tot el possible per tal que es compleixi la proporcionalitat
E. A.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La comissió legislativa de Política Exterior, que es va constituir dimarts. Foto: ÀLEX LARA

Ladislau Baró va informar ahir que el grup demòcrata analitzarà dimarts vinent, en el decurs d'una reunió, la possibilitat d'oferir al grup socialdemòcrata la vicepresidència d'unes altres comissions legislatives, amb l'objectiu de complir amb el criteri de proporcionalitat que estableix el reglament del Consell General. El president del grup demòcrata va assegurar que faran «tot el possible» per tal que es compleixi aquesta proporcionalitat, després que el grup socialdemòcrata renunciés dimarts a les vicepresidències de dues comissions: la de Finances i Pressupost i la de Política Exterior.

Encara que la resta de comissions legislatives ja han escollit qui ocuparà les respectives presidències i vicepresidències, Baró és del parer que, si s'arribés a un acord amb el grup socialdemòcrata, no hi hauria cap problema per fer els canvis oportuns.

En total, hi ha vuit comissions legislatives. Per complir amb la proporcionalitat respecte a la composició de l'arc parlamentari, el grup demòcrata va oferir dues presidències i dues vicepresidències al grup de l'oposició. El grup socialdemòcrata, tot i acceptar la presidència de les comissions de Política Territorial i Urbanisme i d'Educació, Recerca, Cultura i Esports, va lamentar que el repartiment no es pactés prèviament, motiu pel qual van refusar les vicepresidències ofertes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT