PUBLICITAT

Camp inaugura el nou restaurant del Prat del Colat

  • El cònsol major massanenc destaca la funció social que compleix el parc
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
El nou restaurant ple, ahir, en la seva inauguració Foto: TONY LARA

El cònsol major de la Massana, Josep Maria Camp, va inaugurar ahir a la tarda el nou Restaurant del Prat Gran, al Prat Colat, que culmina un procés de reformes de l'espai lúdic a l'entorn del parc que es va crear el 1991. Camp va comentar que el parc és «un referent» per als ciutadans de la Massana i que compleix una funció de «cohesió social» perquè petits, joves i més grans hi troben espai per «relacionar-se».

Camp va recordar que el parc «és un espai que fa part de la nostra rutina» i està relacionat amb «el benestar i la bona companyia perquè facilita les relacions humanes». El cònsol va afegir que «a mesura que el temps i la necessitat» ho han requerit s'han anat fent reformes i que l'espai inaugurat estava contemplat «en el pla d'accions del Comú».

El cònsol major va aprofitar per criticar aquells que han fet del parc «un cavall de batalla política» acusant el Comú de voler-lo «fer desaparèixer». Amb la inauguració, va dir, es demostra el contrari i va ressaltar la instal·lació d'un espai lúdic per a infants «que compleix tots els requisits de manteniment a nivell europeu», va informar l'ANA.

L'enderroc de l'antic edifici del restaurant es va fer el passat 5 d'octubre, i un parell de setmanes abans es van iniciar les obres amb la tria dels materials de rebuig, com fustes, vidres, cables, etcètera.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT