PUBLICITAT

Decomissats 30.000 paquets de tabac valorats en 105.000 euros

  • L'operació comporta la detenció d'un veí de Girona de 31 anys
EL PERIÒDIC
VALLS DE VALIRA

Periodic
La furgoneta amb el tabac confiscat Foto: GUÀRDIA CIVIL

la Guàrdia Civil va decomissar el passat dimarts a la nit un total de 30.000 paquets de tabac de contraban de diverses marques, valorats en 105.000 euros.

El decomís es va produir a la zona de Ras de Conques, al terme municipal de Valls de Valira, durant l'escorcoll a una furgoneta model Renault amb matrícula espanyola. L'operació va donar com a resultat la detenció de la persona que viatjava al vehicle, I.R.V., de 31 anys i veí de la província de Girona.

La Guàrdia Civil va comptar durant la intervenció amb la cooperació de la Policia d'Andorra. Per tot plegat, es van instruir diligències, que juntament amb el tabac decomissat, el vehicle i l'home detingut, van ser posats a disposició del Jutjat d'Instrucció de la Seu d'Urgell.

Aquest important volum de paquets de tabac de contraban interceptats se sumen als més de 250.000 paquets confiscats (i valorats en uns 890.000 euros) en el que portem d'any, tant a la frontera hispanoandorrana com també a zones pròximes.

L'anterior intervenció va produir-se la setmana passada a un veí de la Seu d'Urgell. Portava 500 paquets de tabac, valorats en 2.100 euros. La mercaderia, valorada en 2.123 euros, estava amagada a l'interior d'un Renault. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT