PUBLICITAT

Un altre mal dia i Andorra ja no té representants

  • Poux es retira i perd els dobles amb Gelabert i Juncosa cau en l'individual i en els dobles amb Aguareles a la primera
I. M.
VADUZ

Periodic
Al cos de l'article, Poux és atés per la massatgista. A la galeria, Juncosa colpeja la pilota. Foto: EL PERIÒDIC

L'equip de tennis va finalitzar ahir la seva participació en els Jocs de Liechtenstein després de perdre tots els partits de la primera eliminatòria en els individuals masculí i femení, en els dobles masculí i femení i en els dobles mixtes.

Ahir va començar la jornada una Berta Juncosa que venia d'agafar el vol de les 6.30 hores des de Barcelona fins a Zúric amb una hora més en cotxe fins a Vaduz, on va arribar passades les deu del matí. Cap a la una del migdia ja estava empunyant la raqueta davant la xipriota Argyrou, una jugadora que va demostrar ser netament superior a la tricolor. El primer parcial el va guanyar sense despentinar-se, 6-0, aprofitant també moltes errades no forcades de Juncosa. En el segon l'andorrana va donar més batalla fins el vuitè joc, en el qual va perdre el servei quan treia per empatar a quatre i va acabar cedint per 6-3.

Després Gelabert i Poux es van medir a l'equip maltès però el primer espasa va perdre el primer servei, va demanar l'assistència de la fisioterapeuta per alleugerir el mal d'esquena però no podia i quan anaven 4-0 es va retirar.

Després de nou Juncosa va jugar amb Anna Aguareles davant l'equip islandès i va perdre 6-3 i 6-2.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT