Millors sensacions davant Xipre i segona derrota

• Castella fa de lliure i l'equip tricolor lluita com pot davant la segona favorita donant descans als que més minuts tenen
I. M.
TRIESENBERG

Igual que en la primera jornada davant Luxemburg Andorra tenia pocs números ahir de superar la totpoderosa Xipre. La derrota va ser en tres sets i el combinat que dirigeix Martí Castella no va tenir cap opció davant les torres xipriotes per acabar cedint 25-17, 25-11 i 25-15 en el segon partit de la lligueta. Avui toca un altre equip d'una altra esfera com és Montenegro, que fins i tot és millor que Xipre i el gran favorit a l'or. I a partir de divendres vindrà la lluita real per la quarta posició. Castella havia fet jugar sense lliure davant Luxemburg i ahir ell mateix es va vestir de curt per fer-ho, buscant més ordre en el joc tricolor. A més va donar minuts als menys habituals perquè els que juguen puguin tenir descans.

Xipre va començar a obrir distàncies d'inici per evitar sorpreses fins a situar-se en un 8-4 ja plàcid. Andorra va aguantar el tipus fins el 19-15 i a partir d'aquí el rival va tornar a apretar per liquidar el set amb un 25-17.

Andorra es va acabar creient en el segon set que Xipre era molt superior i li va caure un 21-11. En el tercer parcial la imatge va tornar a millorar, va tornar l'ordre defensiu i algun punt maco, però Xipre volia sentenciar i ho va fer: 25-15.