PUBLICITAT

Joan Vinyes vol recuperar el lideratge en 2RM al Rias Baixas

  • A la cita gallega també hi seran Carchat i Ribeiro en la disputa de la Copa Suzuki
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vinyes, a una cursa d'aquesta temporada amb el Suzuki Swift S1600 Foto: FOTO ESPORT

El 47è Ral·li Internacional Rias Baixas Vodafone Gran Premio Turismo de Vigo, quarta prova del Campionat d'Espanya d'asfalt, es disputarà des de demà fins dissabte per les carreteres del sud de la província de Pontevedra. Joan Vinyes i Jordi Mercader, al volant del Suzuki Swift S1600 de Suzuki Ibèrica Motor Sport, estaran en al podi de la Porta do Sol de Vigo amb l'objectiu d'estar una vegada més entre els millors.

El pilot de Suzuki va aconseguir el triomf en les proves inicials del campionat, però l'absència al Ral·li Cantàbria va fer que perdés la primera plaça en la classificació provisional de la Copa d'Espanya de dues Rodes Motrius (2RM). Recuperar aquesta plaça serà l'objectiu.

Seran 166,86km cronometrats dividits en cinc trams a doble passada. El recorregut total és de 588,58km. En les seccions matinals les especials seran Covelo (17,46km), As Neves (14,02km) i Mondariz (11,34km). As Neves és l'única que conserva el traçat idèntic al disputat la passada edició, les dues restants es disputaran en sentit invers. Després, Maceira (23,44kms i Ponteareas (17,17km) seran les dificultats, especials habituals del traçat del Rias Baixas, però aquest 2011 també es disputaran en sentit invers.

«Després d'un mes sense disputar un ral·li, arribem a Vigo amb ganes de recuperar les bones vibracions que vam tenir a l'abril a La Vilajoiosa i Canàries. Sortirem amb la idea de recuperar la primera plaça de la provisional de 2RM, encara que haurem d'estar molt concentrats en no cometre errors. Amb el nou reglament cal descomptar el pitjor resultat de la primera part del campionat i en el nostre cas, no participar a Cantàbria ens obliga a estar entre els millors al Rias Baixas i Ourense», va reflexionar Joan Vinyes en el moment d'iniciar el desplaçament cap a terres gallegues.

CARCHAT I RIBEIRO A LA COPA SUZUKI / Joan Carchat i Claudi Ribeiro (Leites) disputaran a Vigo amb el Suzuki Swift el seu primer ral·li en terres gallegues, el que suma la segona prova del calendari de la Copa Suzuki. Després de l'excel·lent debut a La Vilajoiosa, l'equip de l'Automòbil Club d'Andorra espera seguir en la mateixa línia i lluitar pel podi de la categoria. Una vegada més, Carchat haurà d'enfrontar-se als seus rivals, la majoria coneixedors de l'escenari, amb l'handicap d'haver fet només les tres passades de reconeixement pels trams cronometrats. «La majoria dels rivals són del nord d'Espanya i per tant coneixen molt bé les característiques de les carreteres de la zona. Veurem amb que ens trobem quan anem a reconèixer les especials i a partir d'aquí actuarem en conseqüència». Carhat és tercer amb 17 punts, tres menys que el segon.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT