PUBLICITAT

Koldo dóna avui la llista definitiva dels 18 que viatgen a Bratislava

  • Sergio Moreno no és a la convocatòria per complir un partit de sanció
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una sessió d'entrenament de la selecció absoluta, a Aixovall. Foto: TONY LARA

La selecció andorrana va entrenar ahir perquè el seleccionador, Koldo Álvarez, deixés clara la llista de 18 jugadors que viatgen a Eslovàquia demà. Avui es farà pública aquesta llista definitiva, i a més hi haurà nova sessió, a Aixovall, a partir de les 18.00, per després viatjar divendres cap a Bratislava, on dissabte es disputarà el partit contra Eslovàquia de la fase prèvia del Campionat d'Europa.

Qui no serà a la convocatòria és el migcampista Sergio Moreno, que causa baixa per haver de complir un partit de sanció. El jugador andorrà ha disputat els últims cinc partits de lliga amb el Deportivo Yeste, després de deixar l'Hellín, i ara tornarà al Principat per estudiar què farà la pròxima temporada.

LA SUB-21, ÚLTIMA SESSIÓ / La selecció nacional sub-21 que dirigeix Justo Ruiz tindrà avui una última sessió d'entrenament abans d'enfrontar-se demà a Montenegro en el seu segon partit de la fase de classificació per l'Eurocopa d'Israel. La cita del matx és a les 16.00 de demà divendres a l'Estadi Comunal. En el primer partit, Andorra va caure al Principat 0-1 contra Gal·les.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT